Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste computerprogramma`s voor jij delen met bestanden voordat pc

De kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor jij computer zou moeilijk bedragen. Moderne keuze biedt maar veel oplossingen. In datgene artikel leert u hoedanig u beslist programma kiest om bestanden naar je computer dichtbij te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zal zoeken en welke wanneer de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een exact -programma voordat het casino overzetten van bestanden erbij kiezen, zullen u ervoor verschillende karakteriseren letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit zijn het eerste dat op je opkomt. We willen niet dat persoonsgegevens door handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Alle nl.dataroom-providers.org -services die in datgene artikel word beschreven, hebben moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot en met uw bureaus geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is dus onderwerp voor een apart artikel, een laat u de betreffende specialist bestaat.

Gemak

Deze is absoluut van de voornaamste factoren bij het kiezen van een -platform. Deze behelzen functies die het bestaan van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

Het gemak met het opslaan van bestanden – jij moet u bestanden waarin u geïnteresseerd bent op een paar stappen vinden.

Gelegenheden om documenten rechtstreeks in de repository erbij creëren. Om dit uit te voeren, worden dikwijls aanvullende bureaus geïntegreerd.

Het moet maximale controle waarnemen over de verzenden ofwel ontvangen van bestanden.

Wanneer het bestand kan aanlanden bewerkt, zouden het de geschiedenis van het functioneren zijn.

Het is geweldig ingeval er bij de pc-versie ook beslist mobiele variatie komt.

Bevelen

Iedereen kan het beste tarief selecteren met een goede prijs plus niet te veelvuldig betalen voordat wat u niet met plan bent te behandelen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft en wat niet.

Maximale grootte van downloadbare bestanden

Het wit dat dat cijfer toch wel anders zijn in opslagservices. Terwijl sommige het toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn verschillende beperkt tot en met slechts 20 Gb.

Apple iCloud

De service van Apple zijn beschikbaar voordat eigenaren betreffende iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud zijn een pakket van alle Apple-services, die niet slechts cloudopslag omvat, maar eveneens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het voornaamste voordeel bestaan de express synchronisatie met bestanden voor alle apple iphone 4, waardoor zijkant snel toegankelijk zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en verschillende diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het laadstation kan daarnaast dienen als een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de schijf als server te behandelen om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven dichtbij gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, plus dit zullen winstgevend bedragen.

Dropbox

Dropbox is dezelfde van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jouw heeft veelvuldig coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en een duidelijke interface versnellen de aanpassingsproces. Lees meer betreffende onboarding in uw applicaties op dit artikel.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: je kansen om samen te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te zien en jij prullenbak. U kunt verwijderde bestanden alsmede zien in uw map waarmee ze zijn voordat zijkant werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt sector uit met het Google-systeem, wat zeker snelle en gemakkelijke into met bestaan andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.

admini

Author admini

More posts by admini

Leave a Reply