Goedkoop je motorrijbewijs halen bij Prima Motorschool

Wil je goedkoop je motorrijbewijs halen in Amsterdam en omgeving, bij een professionele, betrouwbare en flexibele motorrijschool? Prima Motorschool helpt je in de juiste versnelling aan je motorrijbewijs. Je kunt in één dag je motortheorie halen en al binnen drie weken praktijkexamen doen. Voor je het weet heb je je roze papiertje op zak en rijd je prinsheerlijk over de wegen. Vraag een proefles aan of neem contact op voor meer informatie over de aantrekkelijke motorrijlessen bij Prima Motorschool.

Voordelige lespakketten voor een opleiding op maat

Motorrijden wordt steeds populairder. Je mag al vanaf 17 jaar rijles nemen op een lichte motor met een vermogen van maximaal 11 kW en theorie-examen doen. Op je 18e mag je praktijkexamen doen. Heb je al een A1-rijbewijs lichte motor? Dan mag je vanaf 19 jaar motorrijles nemen op een middelzware motor (A2) met een vermogen tot maximaal 35 kW. Zo niet, moet je wachten tot je 20 jaar bent. Dit geldt ook voor je praktijkexamen. De minimumleeftijd voor rijles op een zware motor (minimaal 35 kW) is 21 jaar, evenals voor het praktijkexamen A. Prima Motorschool biedt verschillende lespakketten aan om goedkoop je motorrijbewijs te halen, inclusief de examens AVB (voertuigbeheersing), AVD (verkeersdeelneming) en motorkleding in bruikleen.

Goedkoop motorrijbewijs halen

Goedkoop je motorrijbewijs halen met een unieke lesmethode

Prima Motorschool hanteert een unieke lesmethode en beschikt over deskundige en ervaren instructeurs, die je op behulpzame en geduldige wijze bijstaan met een duidelijke uitleg en goede tips. Je lest op nieuwe motoren. Door onze flexibele lestijden kun je snel én goedkoop je motorrijbewijs halen. Voordat je praktijkexamen voor de motor mag doen, moet je eerst je motortheorie halen om aan te tonen dat je de verkeersregels kent en verkeersinzicht hebt. Dit mag vanaf 17 jaar. Je hoeft bij Prima Motorschool niet de hele dag in een klaslokaal te zitten. Je leert de theorie eenvoudig via onze online theorietraining. Met een slagingspercentage van 97% is dit een zeer succesvolle lesmethode. Schrijf je direct in om in één dag je motortheorie te halen.

Neem contact op voor motor- of scooterrijles

Krijg je al zin in motorrijles of wil je je scooter- of bromfietsrijbewijs halen? Bel (06 – 28 35 61 08), e-mail ([email protected]) of verzend het ingevulde contactformulier voor al je vragen, opmerkingen of je aanmelding om goedkoop je motorrijbewijs te halen bij Prima Motorschool.

PAKKET A

1050

-
 • 8 x 90 minuten
 • AVB Examen
 • AVD Examen
 • Motorkleding (Bruikleen)
 • Let op: alleen categorie A1 rijbewijs

PAKKET BMEEST GEKOZEN!

1250

-
 • 10 x 90 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen
 • Motorkleding (Bruikleen)

PAKKET C

1550

-
 • 15 x 90 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen
 • Motorkleding (Bruikleen)

PAKKET D

1850

-
 • 20 x 90 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen
 • Motorkleding (Bruikleen)

Wat zeggen onze leerlingen

Vergeet de mooie verhalen, lees hier echte ervaringen van onze leerlingen.

Nicole Starmans
Nicole Starmans
2022-02-14
Goede en symphatieke instructeurs en mijn zoon is in 1 keer geslaagd! Absoluut aan te raden. Veel dank Prima Motorschool!
Zeki Kirdik
Zeki Kirdik
2022-02-12
Toppers, dankzij hun binnen 3 weken weer geslaagd. A1 en A2 in the pocket, volgend jaar kom ik zeker terug voor mijn A.
John Doe
John Doe
2022-02-12
Anass is een topper! In 1 keer me AVB & AVD examens gehaald!
Giorgio Thomas
Giorgio Thomas
2022-02-10
Beste rijschool die ik kon treffen. Alles verliep vlot en eerlijk! Niet een rijschool die uit is om je te naaien. Anass is een topper, zeker een aanrader!
Femmie Kruijtzer
Femmie Kruijtzer
2022-02-09
super leuke rijlessen gehad. Ook leuke en gezellige rij instructeurs. 4 uur les gehad en geslaagd voor me praktijk examen. Super goede rijschool!
yassine bchiri
yassine bchiri
2022-02-07
Simpelweg de beste rijschool die er is om je motorrijbewijs te halen. Ik ben zelf 18 jaar en had totaal geen rijervaring, maar Annas en Achmed hebben me met hun toplessen er feilloos doorheen gesleepd. Super flexibel met lestijden, geven les met passie en ze gunnen het je echt. Heb de rijschool al aan meerdere vrienden aanbevolen en ik kom er zelf waarschijnlijk weer terug voor mijn a2. De perfecte rijschool voor alles en iedereen. 5+ sterren.
bilal hadaoui el
bilal hadaoui el
2022-02-05
Top rijschool! De oefeningen worden goed uitgelegd met een instructie en demonstratie. De communicatie is luid en duidelijk. De instructeur is ook zeer betrokken, niet alleen tijdens je lestijd kan je hem voor informatie vragen maar ook in je vrije tijd. Ik raad iedereen aan om te gaan lessen bij Primamotorschool! Je hebt je rijbewijs binnen 3 weken in de pocket. Bedankt voor de fijne lessen.