Waarom kiezen voor PRIMA Motorschool

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong team die al jaren lang geniet van het motor rijden.

Het starten van onze motoren en vervolgens lekker lange stukken gaan rijden in de bergen, bossen, op de snelwegen en de lange uitgestrekte stranden zorgen ervoor dat ons harten sneller gaan kloppen.

Zo hebben wij de afgelopen jaren gemerkt dat het motor rijden steeds populairder is geworden onder de bevolking jong, oud, vrouwen en mannen bij iedereen is het gaan kriebelen.

Als we in de zomer rijden en jaarlijks steeds meer groepjes motoren zien rijden, dan gaat het bij ons ook steeds meer kriebelen om steeds meer mensen te helpen om hun motor rijbewijs te halen zodat zij ook kunnen genieten van het vrije gevoel op de motor.

Zo hebben wij een aantal jaren geleden onze rijschool gestart en begonnen met het verzorgen van motorlessen.
Dit doen wij tegen betaalbare prijzen met nieuwe motoren.

Ons doel is dan ook dat een leerling een onvergetelijke tijd bij ons ervaart en het allerbelangrijkste een fijne ervaring heeft gehad tijdens de lessen.

Wij als rijschool doen ook ons uiterste best om de leerling te helpen om goed en veilig motor te leren rijden met een pakket dat past bij de leerling.

Dus wil je samen met ons de passie van motorrijden delen, maak dan je keus en begin snel bij ons.

Proefles aanvragen

Wil je samen met ons de passie van motorrijden delen, maak dan je keus en begin snel bij ons!