Motorrijschool Amsterdam

Zoek je een betaalbare motorrijschool in Amsterdam, die je opleidt tot een goede en veilige motorrijder onder alle omstandigheden? Prima Motorschool helpt je aan de hand van een professionele, flexibele en doelgerichte aanpak snel en goed aan je motorrijbewijs. Wij zijn dankzij onze passie voor het motorrijden dé motorschool in Amsterdam en omstreken. Onze gecertificeerde en deskundige rijinstructeurs leren je alles over voertuigcontrole, verkeersinzicht en risicomijdend rijgedrag. Verwezenlijk je droom en neem contact op met Prima Motorschool voor het halen van je motortheorie en je motorrijbewijs A1, A2 of A.

Unieke lesmethode met zeer hoge slagingskans

Je krijgt bij Prima Motorschool persoonlijke aandacht en leerzame lesroutes én je hebt dankzij onze unieke lesmethode een zeer hoge slagingskans. Je lest op een nieuwe motor en je krijgt van onze betrokken instructeur duidelijke uitleg en handige tips over de motor en het motorrijden. Je kunt al binnen drie weken je roze papiertje in je bezit hebben, zonder daarvoor te veel te betalen. Het is mogelijk om losse lessen te nemen bij dé motorrijschool in Amsterdam, of kies voor een lespakket van 10, 13 of 16 motorrijlessen van anderhalf uur. In de tarieven zijn de examens AVB (voertuigbeheersing) en AVD (verkeersdeelneming), gratis inrijden voor beide examens en motorkleding inbegrepen.

Motorrijschool Amsterdam

Dé motorrijschool in Amsterdam helpt je aan drie soorten motorrijbewijzen

Je kunt bij Prima Motorschool drie soorten motorrijbewijzen halen: voor een lichte motor (A1), een middelzware motor (A2) of een zware motor (A). Het is afhankelijk van je leeftijd en rijervaring wanneer je mag beginnen met deze verschillende motorrijbewijzen. Je mag al vanaf je 17e jaar rijles nemen op een lichte motor (maximaal vermogen van 11 KW) en als je 18 jaar bent mag je praktijkexamen doen. Je moet wel al je motortheorie gehaald hebben. Dat is bij onze motorrijschool in Amsterdam geen probleem. Onze succesvolle en eenvoudige online theorietraining heeft een slagingspercentage van 97%. Schrijf je in en wij zorgen dat je gegarandeerd slaagt voor je motortheorie. Dat kan al in één dag!

Haal op een leuke en ontspannen manier je motorrijbewijs

Prima Motorschool is de motorrijschool in Amsterdam waar je op een leuke en ontspannen wijze je motor-, bromfiets- of scooterrijbewijs haalt. Vraag een proefles aan en je wilt meer. Bel (06 – 46 33 85 96), e-mail (info@primamotorschool.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie, advies of aanmelding voor goede, veilige en voordelige motorrijlessen.

PAKKET A

1050

-16 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding

PAKKET BMEEST GEKOZEN!

1200

-20 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding

PAKKET C

1550

-30 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding