Met spoed je motorrijbewijs halen

Wil jij met spoed je motorrijbewijs halen? Kies dan voor Prima Motorschool, dat bekendstaat als dé specialist in uitstekende én betaalbare motorrijlessen in Amsterdam en omgeving. Onze ervaren en gecertificeerde rijinstructeurs delen jouw passie voor het motorrijden en leiden je binnen korte tijd op tot een goede en veilige rijder. Profiteer van een van onze voordelige lespakketten of vraag direct een proefles aan.

Eerst je theorie halen met 100% slagingsgarantie

Als je met spoed je motorrijbewijs wilt halen, is het van belang om zo snel mogelijk je theorie-examen te doen. Het eerste praktijkexamen voor de motor (voertuigbeheersing) mag je nog doen zonder theoriecertificaat, onder voorwaarde dat je in het bezit bent van een geldig autorijbewijs B. Dit examen wordt op een afgesloten terrein afgenomen. Voor het tweede praktijkexamen (verkeersdeelneming) moet je wél eerst slagen voor je theorie-examen, alvorens je dit praktijkexamen mag doen.

Schrijf je daarom direct in voor een theorie motorcursus. Wees gerust, je hoeft niet de hele dag in een klaslokaal te zitten. Prima Motorschool verzorgt online training. Ongeveer 90% van de leerlingen maakt hier gebruik van. Met een slagingspercentage van 97% heeft deze trainingsmethode zich bewezen. Je kunt leren waar en wanneer je wilt en je krijgt 100% slagingsgarantie.

Motorrijbewijs halen Amsterdam

Met spoed je motorrijbewijs halen bij Prima Motorschool

Prima Motorschool is een jonge, betrouwbare en flexibele rijschool, waarbij de leerlingen lessen met nieuwe motoren. Je hebt de keuze uit drie voordeelpakketten om met spoed je motorrijbewijs te halen: 16, 20 of 30 motorrijlessen van 60 minuten. Alle pakketten zijn inclusief AVB praktijkexamen (voertuigbeheersing) en AVD praktijkexamen (verkeersdeelneming). Daarnaast is de motorkleding die je in bruikleen krijgt inbegrepen. Het is ook mogelijk om losse lessen af te nemen.

PAKKET A

1250

-
 • 16 x 60 minuten
 • AVB Examen
 • AVD Examen
 • Motorkleding (Bruikleen)

PAKKET BMEEST GEKOZEN!

1400

-
 • 20 x 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen
 • Motorkleding (Bruikleen)

PAKKET C

1750

-
 • 30 x 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen
 • Motorkleding (Bruikleen)

Drie categorieën motorrijbewijs om snel te halen

Er zijn 3 categorieën motorrijbewijs die je bij Prima Motorschool kunt halen. Het rijbewijs A1 is geldig voor een lichte motor (125 cc, maximaal vermogen van 11kW). Met rijbewijs A2 mag je op een middelzware motor (met maximaal vermogen van 35kW) de weg op. Rijbewijs A hoort bij het rijden op een zware motor met onbeperkt vermogen. Voor elke categorie gelden verschillende leeftijden.

 • Motorrijbewijs A1: je mag rijlessen nemen vanaf 17 jaar en praktijkexamen doen als je 18 jaar oud bent.
 • Motorrijbewijs A2: je mag vanaf 20 jaar rijlessen nemen of je bent al minstens 2 jaar in het bezit van motorrijbewijs A1.
 • Motorrijbewijs A: je mag vanaf 21 jaar rijlessen nemen (rijbewijs A met code 80) of je bent al minstens 2 jaar in het bezit van motorrijbewijs A2. Met code 80 mag je de eerste 2 jaar alleen een motor van categorie A1 of A2 besturen. Vanaf je 24e jaar geldt deze beperking niet meer.

Neem contact op en beleef de onbeperkte vrijheid van het motorrijden

Heb je nog vragen of verzoeken over met spoed je motorrijbewijs halen? Neem gerust contact op met Prima Motorschool. Je kunt ons vrijblijvend bellen (+31 (0)6 28 35 61 08), een e-mail sturen ([email protected]) of het online contactformulier invullen. Het is je eerste stap op weg naar de onbeperkte vrijheid van het motorrijden, avonturen beleven en ultiem genieten.

Wat zeggen onze leerlingen

Vergeet de mooie verhalen, lees hier echte ervaringen van onze leerlingen.

Nicole Starmans
Nicole Starmans
2022-02-14
Goede en symphatieke instructeurs en mijn zoon is in 1 keer geslaagd! Absoluut aan te raden. Veel dank Prima Motorschool!
Zeki Kirdik
Zeki Kirdik
2022-02-12
Toppers, dankzij hun binnen 3 weken weer geslaagd. A1 en A2 in the pocket, volgend jaar kom ik zeker terug voor mijn A.
John Doe
John Doe
2022-02-12
Anass is een topper! In 1 keer me AVB & AVD examens gehaald!
Giorgio Thomas
Giorgio Thomas
2022-02-10
Beste rijschool die ik kon treffen. Alles verliep vlot en eerlijk! Niet een rijschool die uit is om je te naaien. Anass is een topper, zeker een aanrader!
Femmie Kruijtzer
Femmie Kruijtzer
2022-02-09
super leuke rijlessen gehad. Ook leuke en gezellige rij instructeurs. 4 uur les gehad en geslaagd voor me praktijk examen. Super goede rijschool!
yassine bchiri
yassine bchiri
2022-02-07
Simpelweg de beste rijschool die er is om je motorrijbewijs te halen. Ik ben zelf 18 jaar en had totaal geen rijervaring, maar Annas en Achmed hebben me met hun toplessen er feilloos doorheen gesleepd. Super flexibel met lestijden, geven les met passie en ze gunnen het je echt. Heb de rijschool al aan meerdere vrienden aanbevolen en ik kom er zelf waarschijnlijk weer terug voor mijn a2. De perfecte rijschool voor alles en iedereen. 5+ sterren.
bilal hadaoui el
bilal hadaoui el
2022-02-05
Top rijschool! De oefeningen worden goed uitgelegd met een instructie en demonstratie. De communicatie is luid en duidelijk. De instructeur is ook zeer betrokken, niet alleen tijdens je lestijd kan je hem voor informatie vragen maar ook in je vrije tijd. Ik raad iedereen aan om te gaan lessen bij Primamotorschool! Je hebt je rijbewijs binnen 3 weken in de pocket. Bedankt voor de fijne lessen.