Motorrijbewijs halen Amsterdam

Als je plannen hebt om je motorrijbewijs te halen in Amsterdam, wil je natuurlijk een kwalitatief goede rijopleiding, niet te veel betalen én in één keer slagen. Je bent hiervoor bij Prima Motorschool aan het juiste adres. Onze gecertificeerde en ervaren rijinstructeurs maken je vakkundig en snel wegwijs in de basisprincipes van het motorrijden en de bijzondere verrichtingen. Je rijvaardigheid wordt op een leuke en leerzame manier bijgebracht. Je kunt al binnen drie weken je motorrijbewijs halen. Ervaar het zelf en neem contact op met Prima Motorschool voor je motortheorie in één dag en je motorrijbewijs A1, A2 of A.

Opleiding tot vlotte, veilige en zelfstandige verkeersdeelnemer

Prima Motorschool is een jonge en dynamische motorrijlesspecialist, ontstaan uit passie voor het motorrijden. Onze doelstelling is om onze leerlingen een fijn gevoel tijdens de lessen te laten ervaren en ze op te leiden tot vlotte, veilige en zelfstandige verkeersdeelnemers met een goed verkeersinzicht. Je hebt het motorrijden dankzij onze unieke lesmethode snel onder de knie. Onze succesvolle aanpak is gestoeld op professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Je kunt de lessen zoveel mogelijk op jouw agenda afstemmen en je kunt rekenen op persoonlijke aandacht, duidelijke uitleg en handige tips van de rijinstructeur. Kies daarom voor Prima Motorschool.

Motorrijbewijs halen Amsterdam

Kies je pakket om je motorrijbewijs te halen in Amsterdam

Wil je de populaire lesmethode van Prima Motorschool uitproberen? Vraag een proefles aan en ervaar hoe het is om onder deskundige leiding en ontspannen motor te rijden. Voorwaarde is dat je in het bezit moet zijn van rijbewijs B of een geldig theoriecertificaat motor. Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten, met 8, 10 of 15 lessen van twee uur. De lespakketten voor je motorrijbewijs halen in Amsterdam zijn inclusief AVB-examen (voertuigbeheersing), AVD-examen (verkeersdeelneming) en motorkleding. Schrijf je in voor een pakket naar keuze.

Theoriecertificaat in één dag

Je motorrijbewijs halen begint bij Prima Motorschool. Voordat je praktijkexamen doet, moet je het theorie-examen motor hebben gehaald. Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk met onze online theorietraining van 10 uur, met een slagingspercentage van 97%. Wij reserveren het examen voor je en garanderen dat je slaagt. Wacht niet langer en ga op voor je motorrijbewijs. Bel (06 – 28 35 61 08), e-mail ([email protected]) of vul het contactformulier in voor je vragen, advies of aanmelding.

PAKKET A

1050

-
 • 8 x 90 minuten
 • AVB Examen
 • AVD Examen
 • Motorkleding (Bruikleen)
 • Alleen geldig categorie A1

PAKKET BMEEST GEKOZEN!

1250

-
 • 10 x 90 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen
 • Motorkleding (Bruikleen)

PAKKET C

1550

-
 • 15 x 90 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen
 • Motorkleding (Bruikleen)

PAKKET D

1850

-
 • 20 x 90 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen
 • Motorkleding (Bruikleen)

Wat zeggen onze leerlingen

Vergeet de mooie verhalen, lees hier echte ervaringen van onze leerlingen.

Nicole Starmans
Nicole Starmans
2022-02-14
Goede en symphatieke instructeurs en mijn zoon is in 1 keer geslaagd! Absoluut aan te raden. Veel dank Prima Motorschool!
Zeki Kirdik
Zeki Kirdik
2022-02-12
Toppers, dankzij hun binnen 3 weken weer geslaagd. A1 en A2 in the pocket, volgend jaar kom ik zeker terug voor mijn A.
John Doe
John Doe
2022-02-12
Anass is een topper! In 1 keer me AVB & AVD examens gehaald!
Giorgio Thomas
Giorgio Thomas
2022-02-10
Beste rijschool die ik kon treffen. Alles verliep vlot en eerlijk! Niet een rijschool die uit is om je te naaien. Anass is een topper, zeker een aanrader!
Femmie Kruijtzer
Femmie Kruijtzer
2022-02-09
super leuke rijlessen gehad. Ook leuke en gezellige rij instructeurs. 4 uur les gehad en geslaagd voor me praktijk examen. Super goede rijschool!
yassine bchiri
yassine bchiri
2022-02-07
Simpelweg de beste rijschool die er is om je motorrijbewijs te halen. Ik ben zelf 18 jaar en had totaal geen rijervaring, maar Annas en Achmed hebben me met hun toplessen er feilloos doorheen gesleepd. Super flexibel met lestijden, geven les met passie en ze gunnen het je echt. Heb de rijschool al aan meerdere vrienden aanbevolen en ik kom er zelf waarschijnlijk weer terug voor mijn a2. De perfecte rijschool voor alles en iedereen. 5+ sterren.
bilal hadaoui el
bilal hadaoui el
2022-02-05
Top rijschool! De oefeningen worden goed uitgelegd met een instructie en demonstratie. De communicatie is luid en duidelijk. De instructeur is ook zeer betrokken, niet alleen tijdens je lestijd kan je hem voor informatie vragen maar ook in je vrije tijd. Ik raad iedereen aan om te gaan lessen bij Primamotorschool! Je hebt je rijbewijs binnen 3 weken in de pocket. Bedankt voor de fijne lessen.