Motorrijbewijs halen Amsterdam

Als je plannen hebt om je motorrijbewijs te halen in Amsterdam, wil je natuurlijk een kwalitatief goede rijopleiding, niet te veel betalen én in één keer slagen. Je bent hiervoor bij Prima Motorschool aan het juiste adres. Onze gecertificeerde en ervaren rijinstructeurs maken je vakkundig en snel wegwijs in de basisprincipes van het motorrijden en de bijzondere verrichtingen. Je rijvaardigheid wordt op een leuke en leerzame manier bijgebracht. Je kunt al binnen drie weken je motorrijbewijs halen. Ervaar het zelf en neem contact op met Prima Motorschool voor je motortheorie in één dag en je motorrijbewijs A1, A2 of A.

Opleiding tot vlotte, veilige en zelfstandige verkeersdeelnemer

Prima Motorschool is een jonge en dynamische motorrijlesspecialist, ontstaan uit passie voor het motorrijden. Onze doelstelling is om onze leerlingen een fijn gevoel tijdens de lessen te laten ervaren en ze op te leiden tot vlotte, veilige en zelfstandige verkeersdeelnemers met een goed verkeersinzicht. Je hebt het motorrijden dankzij onze unieke lesmethode snel onder de knie. Onze succesvolle aanpak is gestoeld op professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Je kunt de lessen zoveel mogelijk op jouw agenda afstemmen en je kunt rekenen op persoonlijke aandacht, duidelijke uitleg en handige tips van de rijinstructeur. Kies daarom voor Prima Motorschool.

Motorrijbewijs halen Amsterdam

Kies je pakket om je motorrijbewijs te halen in Amsterdam

Wil je de populaire lesmethode van Prima Motorschool uitproberen? Vraag een proefles aan en ervaar hoe het is om onder deskundige leiding en ontspannen motor te rijden. Voorwaarde is dat je in het bezit moet zijn van rijbewijs B of een geldig theoriecertificaat motor. Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten, met 10, 13 of 16 lessen van anderhalf uur. De lespakketten voor je motorrijbewijs halen in Amsterdam zijn inclusief AVB-examen (voertuigbeheersing), AVD-examen (verkeersdeelneming), gratis inrijden voor beide examens en motorkleding. Schrijf je in voor een pakket naar keuze.

Theoriecertificaat in één dag

Je motorrijbewijs halen begint bij Prima Motorschool. Voordat je praktijkexamen doet, moet je het theorie-examen motor hebben gehaald. Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk met onze online theorietraining van 10 uur, met een slagingspercentage van 97%. Wij reserveren het examen voor je en garanderen dat je slaagt. Wacht niet langer en ga op voor je motorrijbewijs. Bel (06 – 46 33 85 96), e-mail (info@primamotorschool.nl) of vul het contactformulier in voor je vragen, advies of aanmelding.

PAKKET A

1050

-16 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding

PAKKET BMEEST GEKOZEN!

1200

-20 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding

PAKKET C

1550

-30 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding