Motorrijbewijs Amsterdam

Wil je zo snel mogelijk je motorrijbewijs in Amsterdam halen? Of volg je liever losse motorrijlessen in je eigen tempo? Bij Prima Motorschool is de keuze aan jou. Onze deskundige en ervaren instructeurs leren je de fijne kneepjes van het motorrijden en bereiden je optimaal voor op het praktijkexamen. Je kunt al binnen drie weken in het bezit zijn van je motorrijbewijs en cruisen over drukke en rustige wegen, door bosrijke gebieden en langs heuvelachtige landschappen. Deel je onze passie voor motorrijden? Vraag een proefles aan of meld je direct aan bij Prima Motorschool.

Lessen van ervaren rijinstructeurs op nieuwe motoren

Prima Motorschool geldt als dé specialist in motorrijlessen en scooterrijlessen in Amsterdam en omgeving. Wij onderscheiden ons door onze unieke lesmethode, professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Je kunt les nemen wanneer jou het beste uitkomt. Prima Motorschool lest met nieuwe motoren en wil je als leerling een onvergetelijke tijd en een fijn gevoel bij de lessen bezorgen. Onze gecertificeerde rijinstructeurs zijn behulpzaam en geduldig, stellen je op je gemak en helpen je met duidelijke uitleg.

Motorrijbewijs Amsterdam

Verschillende pakketten voor motorrijbewijs

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen: A1 voor lichte motor (maximaal vermogen 11 kW), A2 voor middelzware motor (maximaal vermogen 35 kW) en A voor zware motor (onbeperkt vermogen). Wanneer je mag beginnen met motorrijlessen en het rijexamen, is afhankelijk van je leeftijd en rijervaring. Prima Motorschool kan je hier alles over vertellen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, met 10, 13 of 16 rijlessen van anderhalf uur. De scherpe tarieven zijn inclusief de examens AVB (voertuigbeheersing), AVD (verkeersdeelneming), gratis inrijden voor beide examens en motorkleding. Kies je pakket en schrijf je in voor professionele en betaalbare motorrijlessen op maat.

Haal je motortheorie in één dag

Heb je geen zin om in een klaslokaal je motortheorie te leren? Dat hoeft ook niet. Maak gebruik van de online theorietraining van Prima Motorschool en haal in één dag je theoriecertificaat. Onze succesvolle leermethode heeft een slagingspercentage van maar liefst 97%. Haal je het de eerste keer niet? Je krijgt van ons 100% slagingsgarantie. Zie je je al met een vrij gevoel rijden op je motor? Bel (06 – 28 35 61 08), e-mail (info@primamotorschool.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie.

PAKKET A

1050

-16 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding

PAKKET BMEEST GEKOZEN!

1200

-20 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding

PAKKET C

1550

-30 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding