Motorrijles in Amsterdam: goed, veilig en voordelig

De wind door je haren, het gevoel van vrijheid, de power van de motor en de weidse uitzichten. Dat is het ultieme motorrijden. Wil jij dat ook? Kies net als vele anderen voor motorrijles in Amsterdam bij Prima Motorschool. Je krijgt een goede, veilige en voordelige opleiding. Je bepaalt je eigen lespakket en je volgt motorrijlessen in je eigen tempo en op je favoriete tijdstippen. Als je wilt, kun je binnen één dag je theoriecertificaat halen en al binnen drie weken je motorrijbewijs op zak hebben. Neem contact op met Prima Motorschool voor meer informatie, een proefles of schrijf je direct in voor je motortheorie met 100% slagingsgarantie.

Rijlessen voor motorrijbewijs A1, A2 of A

Voor Prima Motorschool is motorrijden een passie, die graag wordt gedeeld. Heb jij hetzelfde gevoel en altijd gedroomd van het halen van je motorrijbewijs? Onze deskundige, ervaren instructeurs brengen je tijdens elke motorrijles in Amsterdam een stap dichterbij het felbegeerde roze papiertje. Je krijgt les in voertuigbeheersing, motortechniek, rijveiligheid en bijzondere verrichtingen, met praktische tips en uitleg. Je kunt vanaf 17 jaar beginnen met rijlessen voor lichte motor (A1). Voor de middelzware motor (A2) is dit mogelijk vanaf 19 jaar als je al een A1-motorrijbewijs hebt en anders vanaf 20 jaar. De minimumleeftijd voor rijles op een zware motor (A) is 21 jaar.

Motorrijles Amsterdam

Motorrijles in Amsterdam van anderhalf uur

Een motorrijles in Amsterdam van Prima Motorschool duurt anderhalf uur. Je kunt losse lessen nemen of kiezen voor een voordeelpakket van 10, 13 of 16 lessen. In de lespakketten zijn de examens AVB (voertuigbeheersing) en AVD (verkeersdeelneming), het gratis inrijden vóór beide examens en de motorkleding inbegrepen. Onderdeel van onze unieke lesmethode is dat je op een nieuwe motor rijdt. Ben je nog niet toe aan een motor? Kies voor het halen van je bromfiets- of scooter rijbewijs bij Prima Motorschool.

Eenvoudige online motortheorietraining

Prima Motorschool staat voor professioneel, betrouwbaar en flexibel. Je kunt je bij ons ook direct inschrijven voor online motortheorietraining. Geen langdradige docent, duf klaslokaal of dikke leerboeken, maar praktijkgerichte tips, oefeningen en ezelsbruggetjes die je overal en op elk moment kunt leren. De succesvolle methode heeft een slagingspercentage van 97%. Schakel Prima Motorschool in voor motorrijles in Amsterdam en het halen van je motorrijbewijs is een formaliteit. Bel (06 – 46 33 85 96), e-mail (info@primamotorschool.nl) of gebruik het contactformulier en je bent onderweg.

PAKKET A

1050

-16 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding

PAKKET BMEEST GEKOZEN!

1200

-20 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding

PAKKET C

1550

-30 x 60 minuten
AVB examen
AVD examen
Gratis inrijden voor beide examens
Motor kleding