Motorrijles in Amsterdam: goed, veilig en voordelig

De wind door je haren, het gevoel van vrijheid, de power van de motor en de weidse uitzichten. Dat is het ultieme motorrijden. Wil jij dat ook? Kies net als vele anderen voor motorrijles in Amsterdam bij Prima Motorschool. Je krijgt een goede, veilige en voordelige opleiding. Je bepaalt je eigen lespakket en je volgt motorrijlessen in je eigen tempo en op je favoriete tijdstippen. Als je wilt, kun je binnen één dag je theoriecertificaat halen en al binnen drie weken je motorrijbewijs op zak hebben. Neem contact op met Prima Motorschool voor meer informatie, een proefles of schrijf je direct in voor je motortheorie met 100% slagingsgarantie.

Rijlessen voor motorrijbewijs A1, A2 of A

Voor Prima Motorschool is motorrijden een passie, die graag wordt gedeeld. Heb jij hetzelfde gevoel en altijd gedroomd van het halen van je motorrijbewijs? Onze deskundige, ervaren instructeurs brengen je tijdens elke motorrijles in Amsterdam een stap dichterbij het felbegeerde roze papiertje. Je krijgt les in voertuigbeheersing, motortechniek, rijveiligheid en bijzondere verrichtingen, met praktische tips en uitleg. Je kunt vanaf 17 jaar beginnen met rijlessen voor lichte motor (A1). Voor de middelzware motor (A2) is dit mogelijk vanaf 19 jaar als je al een A1-motorrijbewijs hebt en anders vanaf 20 jaar. De minimumleeftijd voor rijles op een zware motor (A) is 21 jaar.

Motorrijles Amsterdam

Motorrijles in Amsterdam van twee uur

Een motorrijles in Amsterdam van Prima Motorschool duurt anderhalf uur. Je kunt losse lessen nemen of kiezen voor een voordeelpakket van 8, 10 of 15 lessen. In de lespakketten zijn de examens AVB (voertuigbeheersing) en AVD (verkeersdeelneming) en motorkleding inbegrepen. Onderdeel van onze unieke lesmethode is dat je op een nieuwe motor rijdt. Ben je nog niet toe aan een motor? Kies voor het halen van je bromfiets- of scooter rijbewijs bij Prima Motorschool.

Eenvoudige online motortheorietraining

Prima Motorschool staat voor professioneel, betrouwbaar en flexibel. Je kunt je bij ons ook direct inschrijven voor online motortheorietraining. Geen langdradige docent, duf klaslokaal of dikke leerboeken, maar praktijkgerichte tips, oefeningen en ezelsbruggetjes die je overal en op elk moment kunt leren. De succesvolle methode heeft een slagingspercentage van 97%. Schakel Prima Motorschool in voor motorrijles in Amsterdam en het halen van je motorrijbewijs is een formaliteit. Bel (06 – 28 35 61 08), e-mail (info@primamotorschool.nl) of gebruik het contactformulier en je bent onderweg.

PAKKET A

• 16 x 60 minuten
  • AVB Examen
  • AVD Examen

PAKKET BMEEST GEKOZEN!

• 20 x 60 minuten
  • AVB examen
  • AVD examen

PAKKET C

• 30 x 60 minuten
  • AVB examen
  • AVD examen

Wat zeggen onze leerlingen

Vergeet de mooie verhalen, lees hier echte ervaringen van onze leerlingen.

Nicole Starmans
2022-02-14
Goede en symphatieke instructeurs en mijn zoon is in 1 keer geslaagd! Absoluut aan te raden. Veel dank Prima Motorschool!
Zeki Kirdik
2022-02-12
Toppers, dankzij hun binnen 3 weken weer geslaagd. A1 en A2 in the pocket, volgend jaar kom ik zeker terug voor mijn A.
John Doe
2022-02-12
Anass is een topper! In 1 keer me AVB & AVD examens gehaald!
Giorgio Thomas
2022-02-10
Beste rijschool die ik kon treffen. Alles verliep vlot en eerlijk! Niet een rijschool die uit is om je te naaien. Anass is een topper, zeker een aanrader!
Femmie Kruijtzer
2022-02-09
super leuke rijlessen gehad. Ook leuke en gezellige rij instructeurs. 4 uur les gehad en geslaagd voor me praktijk examen. Super goede rijschool!
Charlotte Garssen
Indigo Vermeulen
Stephanie Boogaard
yassine bchiri
2022-02-07
Simpelweg de beste rijschool die er is om je motorrijbewijs te halen. Ik ben zelf 18 jaar en had totaal geen rijervaring, maar Annas en Achmed hebben me met hun toplessen er feilloos doorheen gesleepd. Super flexibel met lestijden, geven les met passie en ze gunnen het je echt. Heb de rijschool al aan meerdere vrienden aanbevolen en ik kom er zelf waarschijnlijk weer terug voor mijn a2. De perfecte rijschool voor alles en iedereen. 5+ sterren.
bilal hadaoui el
2022-02-05
Top rijschool! De oefeningen worden goed uitgelegd met een instructie en demonstratie. De communicatie is luid en duidelijk. De instructeur is ook zeer betrokken, niet alleen tijdens je lestijd kan je hem voor informatie vragen maar ook in je vrije tijd. Ik raad iedereen aan om te gaan lessen bij Primamotorschool! Je hebt je rijbewijs binnen 3 weken in de pocket. Bedankt voor de fijne lessen.